fbpx

iunie, 2020

jo25iun9:09 am10:10 amSesiune ONLINEProgram GRATUITde la Pion la CamPion by Andrei Dunuță9:09 am - 10:10 am On-line Organizator: Andrei Dunuță - fondator Speakings Limba:RomânăSpeaker:Andrei Dunuță

Detalii program

de la Pion la CamPion este un webinar gratuit organizat de Andrei Dunuță

 

de la Pion la CamPion

Când: Joi, 25 iunie 2020, 09:09.

Durată: 1 oră și 1 min

Locul: Online, via Zoom

Limbă: Română.

Despre program: 

“De la Pion laCamPion” este un webinar educațional introductiv al cursului cu același nume. Cursul este primul proiect adresat oamenilor de vânzări din platforma #ArtaDEaNUvinde – o nouă filosofie de vânzări bazată pe 7 piloni.

În cadrul webinarului, Andrei Dunuță va prezenta principiile cursului care tratează procesul de vânzare ca pe un joc de șah. Pe tabla de șah, cu excepția Regelui, sunt 5 piese: Pion, Cal, Nebun, Tură și Regina. Participanții vor înțelege mecanismul de joc al celor 5 piese și cum acesta îi poate ajuta să-i dezvolte strategia de vânzări. Strategie long-term, previzualizare și prospectare smart.

PION: Despre #Consecvență -educație în social media și în toate celelalte contexte

CAL: Despre #Creativitate – vino mereu cu soluții creative și antrenează-ți creativitatea

NEBUN: Despre #Diferențiere – diferențiazăte prin valoare sau mori prin preț

TURĂ: Despre #Stabilitate – reputație și customer loyalty care duc la recomandări nesolicitate

REGINĂ: Despre #Performanță – cum ajungi numărul 1 în vânzări și în îndustria/compania ta

„Pentru că vânzările sunt ca un joc de șah – toată lumea vrea să ajungă la Regele celuilalt. Diferența este că în vânzări nu este neapărat despre clienții celorlalți, ci despre fidelizarea celor actuali și câștigarea încrederii prospecților tăi relevanți. Trebuie să muncești inteligent și să ai o strategie în acest sens.”

Spre finalul webinarului va exista și o sesiune de Q&A cu participanții.

Topic: Vânzări

De ce să te înscrii:

• Nu știi de unde vin următorii clienți – și te întrebi mereu ce poți face în acest sens
• Simți că o iei mereu de la început cu prospectările pe 1 ale lunii – și asta te împiedică să-ți atingi obiectivele
• Vrei să renunți de tot la cold calling – și crezi că strategiile și abordările tale pot fi îmbunătățite

Ce câștigi din webinar:

Vei afla ce stă la baza transformării tale și trecerii „De la Pion la CamPion”. Andrei îți va arăta cum strategia din șah se poate aplica în vânzări. Vei afla cum să combați și să eviți cele 9,9 greșeli pe care oamenii de vânzări le fac, în plus vei asista la un webinar practic și interactiv.

Trainer: Andrei Dunuță

Despre Trainer: 

Sales & Public Speaking Trainer / SPEAKINGS creator / Keynote Speaker

Încrederea este valoarea numărul 1 a lui Andrei Dunuță, care a fondat compania SELFTRUST Academy acum 7 ani, cu gândul că un bun vânzător are nevoie de încredere pe care să o transmită clienților săi și că este, în primul rând, un bun vorbitor. Timp de mai mulți ani, a livrat zeci de experiențe de învățare neconvențională pentru cei care își doreau să capete mai multă încredere în ei.

Misiunea lui este să dezvolte România prin public speaking și vânzări. Antrenează Top Performers pentru discursuri puternice și relevante, fiind și creatorul conceptului “SPEAKINGS” – primul show de public speaking din România.

Andrei a început să lucreze în vânzări încă de când avea 19 ani. Timp de 6 ani, a reușit să construiască una dintre cele mai performante echipe de vânzări directe în mediul bancar, iar în ultimii ani este fericit că și-a găsit vocația de antrenor și poate să dea mai departe, ajutând echipele să aibă mai mulți clienți folosind #ArtaDEaNUVinde.

Este TEDx Keynote Speaker și vorbitor constant la conferințele de resurse umane și din mediul de business.

 

Ora

(Joi) 9:09 am - 10:10 am

Țară

On-line

Organizator

Andrei Dunuță - fondator Speakings

EnglishRomanian
Înscrie-ți compania!
X